Lokalna

Centralna

Bez spoljnih jedinice

Sisteme klimatizacije su efikasno rjesenja za formiranje u automatskom režimu u zatvorenom prostoru svih ili određenih parametra vazduha (kao sto su temperatura, vlažnost, mobilnost, prašina, itd) u mjestima ljudskog prisustva (komforno hlađenje) ili u sprovođenju tehnoloških procesa (tehnološko hlađenje vazduha).

Široku korist su našli takođe i komforno-tehnološke sisteme. Sisteme kliimatizacije vazduha stvaraju optimalni parametri vazdušnog orkruženja za ljudski život. Oni pomažu da se poveća produktivnost rada i stvaraju potrebne uslove za procese organizacije i implementacije tehnoloških pocesa.

Vrste sistema za klimatizaciju

Sistemi klimatizacije su podeljeni na centralni i lokalni, koji rade tokom cijele godine i sezonski. Lokalni sistemi klimatizacije se koriste kod kuće, u kancelarijama i imaju za cilj da se služe za  nekoliko susjednih prostorija, jednu prostoriju ili jedan njegov deo. Centralni sistemi klimatizacije služe za klimatizaciju grupe uglavnom blizkih po parametrima potrebnog unutrašnjeg vazduha. Prilikom pripreme zadataka za dizajn i projektovanje sistema za klimatizaciju treba da uzme u obzir u obračunu raspodjela neujednačenih temperatura u prostoriji, da bi se obezbjedilo odgovarajuču ventilaciju intenzitet mešanja vazduha.
Povećanje nivoa temperature vazduha i vlage u prostoriji. Svi ovi aspekti su veoma važni za dizajn i projektovanje sistema klimatizacije. Visoko kvalifikovani stručnjaci  naše kompanije sa dugogodišnjim iskustvom u projektovanju i ugradnji sistema za klimatizaciju.Oni če  da odrade instalaciju HVAC opreme za kompanije najšireg profila od malih privatnih preduzeća do velikih preduzeća. Kompleksno rješavanje problema: razvoj optimalnog rješenja koje uključuje održavanje u garantnom roku i održavanje poslje isteka garancije. Visok nivo montažnih radova, servisnih usluga, efikasnost i pouzdanost – to je moto naše kompanije.

NEMO - MONTKontakt