Električna energija

Topla sanitarna voda

TSV I grijanje

Naša firma može isprojektovati i instalirati za Vas solarne sisteme za zagrijavanje tople vode za vaše potrebe I pod vašim zahtjevima. Takođe imamo tipski modele solarnih sistema za toplu sanitarnu vodu.
Mi projektujemo,snabdjevamo i instaliramo različite solarne sisteme za zagrijvanje vode u pojedinim privatnim objektima, tržnim centrima, poslovnim zgradama i hotelima.

Nudimo kako ravne pločaste tako i vakuum solarne kolektore i sisteme na osnovu njih.
Izumajte u obzir da svaki sistem je individualni, a procenat uštede energije pomoću solarnih sistema treba da se izračuna. Za tačan proračun solarnih sistema koristi se sofisticirani softver.
Prije poručivanja solarnih sistema, obavezno se obratite našim stručnjacima u cilju izbora i konfigurisanja instalacije solarnog grijanja za vaše potrebe.

Naša kompanija isporučuje i instalira sisteme toplotnih pumpa i  spremna da vam ponudi projektovanje i instalaciju sa visoko obučenim profesionalcima koji imaju ogromno iskustvo u instalaciji toplotnih pumpa.

Projektovanje i obračun sistema grijanja,sanitarne tople vode i klimatizacije sa toplotnom pumpom – najvažnijia faza koja se sprovodi prije instalacije toplotne pumpe. Od tačnog proračuna projekta će zavisiti rad cijelog budućeg sistema i direktni uticaj na efikasnost i rok trajanja sistema.

Po pitanju više indormacije o sistemima na osnovu toplotnih pumpa, njihovih proizvođača, distributer kojih je kompanija NEMO-MONT, možete se obratiti našim menadžerima telefonom ili popunjavanjem aplikacije onlajn..

NEMO - MONTKONTAKT