Stvaranje društva

Kompanija NEMO-MONT je osnovana 2007. godine i na tržištu Crne Gore predstavlja širok spektar kvalitetnih materijala i opreme za grijanje, ventilaciju i klimatizaciju, kao i pruža usluge projktovanja ovih inženjerskih sistema i njihovo održavanje.

NEMO-MONT – moderna kompanija koja je aktivno razvija, koja ima iza sebe iskustvo integrisanja rešenja za različite projekte u oblasti termotehnici.
Koristeći najsavremeniju tehnologiju, ljudski resursi, tehnički i intelektualni potencijal kompanije omogućava da se realizuju projekte bilo kog stepena složenosti.

Projektovanje i montaža sistema ventilacije, grijanja i klimatizacije – jedna od prvih djelatnosti kompanije NEMO-MONT

Koristi preduzeća

  • Direktna distribucija predložene opreme na teritoriji Crne Gore.
  • Brza i kvalitetna implementacija projekata.
  • Fleksibilni finansijski uslovi za svakog klijenta.
  • Kvalitetan servis

Djelatnost kopanije

Klimatizacija 90%
Grijanje 80%
Ventilacija 84%
Solarni sistemi i STV 82%
Projektovanje sistema 34%

Zašto mi

VISE OD 8 GODINA ISKUSTVA

Kompanija NEMO-MONT radi na tržistu Crne Gore več više od 8 godina, nudeči savrjemene inženjerne sisteme za svoje potencijalne klijente.

Pažljivo i stručno osoblje

Osoblje naše kompanije to je stručni kadar u oblasti poslovnog i upravljanja projektima, mašinskih inženjera, profesionalnog tima montažera. Naša kompanija je uvjek ostvara individualni pristup svakom klijentu

PUNO ZAVRŠENIH OBJEKATA

Tokom postojanja naše kompanije, mi smo realizovali niz projekata iz oblasti KGH. Što još jednom potvrđuje nadležnost naše kompanije. Sa svakim narednim projektom ne zaustavljamo da nešto novo učimo.

STO PRIČAJU O NAMA (PIŠU)

Naša kompanija je učestvovala u mnogim sajmovima, pokazujući posjetiocima vijesti i novitete iz oblasti KGH.

Naši partneri